woensdag 21 maart 2012

345. Het kan nog steeds, mensen

‘Wie wil zich nu niet laten verwennen in Huize Lucy te Dirkswoud, het adres voor de opgewonden man? Tot 1 april kunt u gratis uw auto voor de deur parkeren, en na 1 april krijgt u sowieso 4 euro van onze dames (het parkeertarief voor de duur van één uur), zodat u eigenlijk het hele jaar door gratis parkeert. Maar: tot 1 april is onze Grote Bonusactie er nog: u krijgt per persoon 20 euro TERUG, bij een minimale besteding van 75 euro!
Voorts verzoeken wij ‘de man met de hamer’ om zijn pantalon te komen ophalen, die gewassen en keurig gestreken klaar ligt. (Vragen naar Karina.)
Onze zegelactie loopt ook bijzonder goed. U weet wel: u krijgt 5 tot 10 Lucietjes per bezoek en als uw boekje van 250 zegeltjes vol is, dan kunt u GEHEEL GRATIS op bezoek komen en dan wordt u door Lucy ZELF verwend. Wie per slot zijn zegeltjes spaart, / Die is waarachtig zijn Lucy wel waard!
Lucy stelt zich als model beschikbaar voor fotografiemiddagen, elke woensdag vanaf 14.00 uur. Bij voldoende deelname (minimaal 10 personen, kosten: 25 euro per persoon) overweegt zij ook videomiddagen te zullen organiseren.
Het carnavalsfeest was weer een groot succes! Op de feestelijk aangeklede kar van boer Gerbrand Haarsma (Gerbrand, je weet ons wel te vinden!) stonden onze dames schaars gekleed te dansen en ze namen zo een stoet Dirkswoudenaren mee naar Huize Lucy, waar we ons allemaal tot in de late uurtjes zeer vermaakt hebben.
Over een kermisattractie wordt nog nagedacht. Wij denken nu aan een soort Spookhuis, maar andere ideeën zijn zeer welkom! Hebt u ideeën? Bel dan tussen 17.00 en 19.00 uur met Lucy.’
Het gaat niet goed met de bouwsector en met de huizenmarkt en dat komt door de crisis waarin ons land zich helaas bevindt, maar daardoor gaat het ook niet goed met de prostitutie. We geven geen geld meer uit, zegt het CPB, en we hebben zo’n enorm slechte regering. Het optimisme is geheel vertrokken. Huize Lucy echter zegt geen terugval te merken, en dat komt door deze en dergelijke advertenties in De Dirkswoudenaer.
Wij willen dus advertentiebureaux opwekken om hun medewerking (eventueel in natura) te geven aan dames die zelf niet in staat zijn om ruchtbaarheid aan hun werkzaamheden te geven, en zo bij te dragen aan een blijvende oplossing van de crisis. U heeft een dienende functie, heren! Ons appèl moge duidelijk zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten