zaterdag 26 september 2009

55. Giften zijn welkom

Beste leden van onze vereniging!
Er zijn. Dank nog voor de wijze woorden van onze voorzitter, meneer Golfkring. Fantastisch. Een applausje is zeker op zijn plaats, ja! De wijze waarop hij het stipuleerde was overeenkomstig, het was formidabel.
Ik moet het als penningmeester wel betalen. Dat zult u wel verstaan. Het nieuwe beleid, waar of niet? Dus hier komt eerst de verantwoording van het afgelopen jaar. Kosten tegen opbrengsten, debet tegen credit.
Dan hebben we eerst gehad de kosten voor de tuinstoelen, 189 euro. Onvermijdelijk, maar waar. Vervolgens hadden we de kosten van de tuinparasols: 267 euro. Plus de kosten van het vervoer naar onze tuincentra: 2386 euro. Plus de kosten van het verblijf in de tuincentra, 35.607 euro. Plus nog een bedrag van 3474 euro, dat niet begroot was, maar nu wel berekend is.
Maakt een bedrag van 46.508 euro en 46 eurocent.
Plús! Zit daar nog een bedrag bij van 228.309 euro voor onze vorige voorzitter, de heer Van der Meer, welk bedrag wij echter hebben verhypotheceerd! Dus dat kan geen kwaad.
Dan de inkomsten.
Voor de beide geiten hebben wij het voeder ontvangen van mevrouw De Gaver, waarvoor hartelijk dank. De planten: inkomsten 37 euro. Inkomsten van subsidies, helaas elk jaar te weinig, 343.426 euro. De begroting is dus compleet!
U ziet wel uit deze cijfers — en daarin volg ik onze voorzitter Golfkring — dat wij hard moeten blijven werken om onze zaak van het natuurbehoud en niet alleen van het natuurbehoud, te verdedigen! Het is geen eenvoudige zaak, dames en heren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten