maandag 28 september 2009

57. Vreselijk uit de hand gelopen

Van onze verslaggever — Maandagochtend is op Schiphol de Amerikaanse heer John Roader aangehouden, die onder de naam Evil Guy optreedt in diverse pornofilms. De heer Roader had aangekondigd ‘to come and fuck Europe’, maar daar is door het wakkere optreden van de Nederlandse marechaussee een voortijdig einde aan gekomen. Hij zou een aantal films gaan maken met titels als Fucking the Dutch sluts, Fucking the French gals, Fucking the Czechoslovakian broads. Het eerst zouden de Dutch sluts aan de beurt zijn.
Daar is een stokje voor gestoken. Marechaussee-lid G. Rijnders: ‘Ons vrouwelijke teamlid Cora van der Gal werd opmerkzaam gemaakt op geschreeuw dat kwam uit de toiletten. Zij ging daar een kijkje nemen en vond daar de heer Roader met vier Nederlandse dames van de verschillende balies. Zij deden ongewenste dingen, waarvan uitvoerig rapport is opgemaakt. Toen zij daarmee klaargekomen was en de hoofddader van het geheel wilde arresteren, vloog hij overeind. Zij kon niets anders doen dan hem een handboei om te doen. Hij is onmiddellijk voor ondervraging aangehouden. Wij willen voorkomen dat dit type man, een man van dit formaat, onze straten en grachten onveilig gaat maken. Dus alleen al voor de algemene gezondheidszorg is het goed dat wij hem direct hebben aangehouden.’
De heer Roader zal naar Amerika worden uitgezet.

5 opmerkingen:

 1. Ook als man voel ik mij nu een stuk veiliger. Ik moet er toch niet aan denken dat een dergelijk beest- want dat is het: een beest- zich in een onbewaakt moment ook aan mij zou vergrijpen. Met dat grote, krachtige lid van hem en dan die harige, warme dijen om mijn middel geklemd, krachtig stotend op het ritme van onze...eh...nou ja, ik voel mij zoals gezegd een stuk veiliger.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Algemene gezondheidszorg dan ook. Was het tijdens de evolutie van de homo sapiens sapiens maar iets anders ingericht, hè? Bijvoorbeeld, als je als man gemakkelijk stukjes schrijft, dan verschijnt er een grijs puntje midden op je voorhoofd. Dat grijze puntje is heel aantrekkelijk voor een bepaalde klasse van vrouwen. Enzovoorts. Maar wat zeur ik? Eigenlijk is dat al zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Marechaussee-lid" - hehe, je zei lid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat ik geen hacker ben. Zou graag de PC van Ben eens willen beoordelen op weinig esoterische pronoplaatjes of andere uitingen van frustratie. Ben, ga coachen en laat je daadwerkelijke ik niet zo duidelijk zien. Hans

  BeantwoordenVerwijderen