maandag 22 februari 2010

205. Wij doen dit wel, maar het maakt toch niets uit

Wij hebben vanochtend de Partij voor de Champignons, de PvdC, opgericht, die mee gaat doen met de landelijke verkiezingen, komende maand mei of juni. Wij willen meer aandacht voor de champignon en de gruwelijke champignonteelt, die ronduit paddestoelonwaardig is. Wij zouden graag zien dat iedereen weer zijn best ging doen om op zijn akkertje of op zijn weiland heksenkringen van anijs- of weideschampignons te telen. Ook toeristisch lijkt dit ons van groot belang voor Nederland.
Juffrouw Thieme van de Partij voor de Dieren is er niet in geslaagd ook maar één goede vraag te formuleren in de afgelopen drie jaren. Dat komt misschien door het grote gebied dat ze bestrijkt: van amoebes tot (zee)olifanten.
Wij hebben ook nog even gedacht aan een Partij voor de Paddestoelen, maar we vonden het al snel een te ruim begrip. Zouden we dan ook moeten optreden voor de giftige paddestoelen? Het leek ons electoraal onmogelijk.
Onze PvdC heeft goede kansen op een gezonde uitslag, want die C zijn toch normaal Christenen, zullen vele christenen denken. U weet dat het gemiddelde IQ in de bible belt laag is.
Ook onder de jongere kiezers zullen wij stemmen weten te vergaren, want men kent geen Frans meer en denkt: champignons zijn kampioenen!
Laat de mensen maar denken, zeggen wij. Het maakt ons niet uit, kampioenen of christenen. De heer Wilders maakt ook gebruik van de naam PVV. Dat is geen partij, en die vrijheid is ook heel twijfelachtig.
U kunt lid worden van de PvdC! Wij zoeken nog een goede fractievoorzitter, een man of vrouw die goed uit zijn of haar woorden kan komen, beter tenminste dan juffrouw Thieme.

2 opmerkingen:

  1. Ik word lid! Eindelijk iemand die opkomt voor het droevige bestaan van de champignon. En samen staan we sterk. We zullen de champignon weer de eer geven die haar toekomt.
    Een geweldig idee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De anijschampignon, weer wat geleerd vandaag, ik wist niet van haar/zijn bestaan.
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Gewone_anijschampignon

    BeantwoordenVerwijderen