woensdag 27 januari 2010

179. Ook in hunne broeken

Uit de gemeentestukken.
‘Wij stellen voor de prostitutie te Dirkswoud als volgt te organiseren.
1. De heteroseksuele dames. Deze dames hebben te kennen gegeven geen behoefte aan prostitué’s van het mannelijk geslacht te hebben, daar zij zich ‘nu al nacht na nacht kunnen laten bespringen’ (mevrouw S. van de Wetering).
2. De homo- en biseksuele dames. Dezen kunnen terecht bij mevrouw K. Nezderova (zie punt 4).
3. De homo- en biseksuele heren. Dezen kunnen terecht bij de heer C. Westerman (‘Cor’), fors geschapen ex-geitenhouder.
4. De heteroseksuele heren. Dezen kunnen terecht bij mevrouw Klavdia Nezderova in huize De Purperen Schemer, Noordvaart 193 te Dirkswoud. Klavdia Nezderova is geopend van 16.00 tot 18.00 uur en van 20.00 tot 02.00 uur. Klavdia, een Witrussische schoonheid, heeft met succes haar inburgeringscursus voltooid en spreekt aanvaardbaar Nederlands. Zij wordt graag met Claudia aangesproken, maar voor sommige mannen is Claud ook voldoende.
Cor en Klavdia rekenen voor hun diensten marktconforme bedragen. Zij zullen regelmatig en in persoon worden gecontroleerd door de wethouder van Openbare Orde en Sociale Zaken, L. van der Woerden.
Verdere prostitutie is niet langer toegestaan te Dirkswoud. Er komt dus een einde aan Het Pijpelaantje (Noordvaart 299-311) en dus ook aan de, in milieu-opzicht, smerige troep van gebruikte condooms langs de weg. Toezicht van de politie zal de eerste tijd nog wel nodig zijn.’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten